Töihin valmennuspäälliköksi Oulun Lippo Junioreihin

Oulun Lippo Juniorit etsii valmennuspäälliköitä

Toimintamme kasvun tueksi etsimme kahta pesäpallosta vankkaa kokemusta omaavaa valmennuspäällikköä tyttö- ja poikajunioreiden puolelle.

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu kilpatoiminnan D-B- ikäisten tyttö- tai poikajuniorijoukkueiden toiminnan sekä junioripolun kehittäminen, suunnitelmien jalkauttaminen, joukkueiden ja valmennuksen tukeminen sekä valmentajien kouluttaminen.

Valmennuspäälliköt vastaavat myös pelaajaliikenteen koordinoinnista joukkueiden välillä sekä valmentaja/pelinjohtajarekrytoinnista, valmentajapolun luomisesta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta seuraan yhteistyössä toiminnanjohtajan ja muiden valmennus/junioripäälliköiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut seuran ja juniori- sekä valmennustoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät. Toimenkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisten ja ominaisuuksien pohjalta.

Odotamme sinulta:
– Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
– Kokemusta ja koulutusta sekä näkemystä pesäpallon valmentamisesta ja valmennuksen kehittämisestä
– Itseohjautuvaa ja kehittävää työotetta
– Paloa pesikseen

Tarjoamme:
– Näköalapaikan pesäpallovalmentamiseen ja sen kehittämiseen yhden Suomen suurimman pesisseuran ytimestä
– Mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa omien toiveiden, erityisosaamisten ym. pohjalta
– Joustavat työajat

Lähtökohtaisesti toivomme hakijalta sitoutumista täysipäiväiseen työhön (37,5 tuntia / viikko), mutta olemme myös avoimia työajan suhteen ja se voi soveltua esimerkiksi myös opiskelijalle osa-aikaisena tehtäväksi (min 20 tuntia / viikko). Työ on pääasiallisesti ilta- ja viikonloppupainotteista työtä. Työhön voidaan yhdistää jonkun joukkueen vastuuvalmentajan rooli. Palkka on tuntipalkkapohjainen ja työntekijän kokemuksen sekä osaamisen mukaan 12–14 euroa / tunti. Työ on aluksi yhden vuoden määräaikainen.

Kerro meille osaamisestasi, pesis/valmennustaustastasi sekä ajatuksista työnkuvan ja -ajan suhteen vapaamuotoisella hakemuksella 30.6.2023 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2023.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:
info@lippojuniorit.fi

Jos haluat lisätietoa ennen hakemuksen jättämistä, otathan rohkeasti yhteyttä:

Esa Pietiläinen
Toiminnanjohtaja
Oulun Lippo Juniorit ry
p. 04578383274
esa.pietilainen@live.com