Oulun Lippo Juniorit hakee toiminnanjohtajaa

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme Oulun Lippo Juniorit ry:lle kehitysorientoitunutta, innokasta ja innovatiivista TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtaja on toimintamme moottori, joka vastaa seuramme taloudesta ja hallinnosta, varainhankinnasta, valmennus- ja junioripäälliköiden esihenkilötyöstä, toimintamme kehittämisestä sekä tulevaisuuden suuntaviivoista yhteistyössä johtokunnan ja seuran puheenjohtajan sekä eri sidosryhmien kanssa. 

Seurassamme toimii toiminnanjohtajan lisäksi 2-3 valmennus-/junioripäällikköä, jotka vastaavat pääasiallisesti pelaaja- ja valmentajarekrytoinnista sekä pelaajaliikenteen ja valmennuksen koordinoinnista. Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa valmennus-/junioripäälliköiden tiimiä. 

Odotamme uudelta toiminnanjohtajaltamme:
– Halua kehittää seuraamme muuttuvassa toimintaympäristössä
– Kokemusta seuratoiminnasta 
– Kokemusta esihenkilötyöstä / projektien johtamisesta tai vastaavasta
– Eduksi katsomme lajituntemuksen

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä torstaisin (25.4., 2.5., 9.5. ja 16.5.) klo 16-18:
0400 590 803 Jari Viitasalo 
040 162 3736 Marko Perkiö 
040 536 9978 Satu Virtanen

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elo-syyskuun vaihteessa. Työ on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella 17.5.2024 mennessä, liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoiveen. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: satu.virtanen@terveytesi.com

Oulun Lippo Juniorit ry. on yksi Suomen suurimmista pesäpalloseuroista – seuramme liikuttaa vuosittain yli 500 lasta- ja nuorta. Tarjoamme sekä mahdollisuuden pesiksen harrastamiseen että kilpapolkuun. Meiltä löytyy joukkueet kaikista ikäluokista sekä tytöissä että pojissa ja tuotamme jatkuvasti pelaajia korkeimmille sarjatasoille.